Teollisen muotoilun ja tuotekehityksen palvelut

Future Concepts

Vauhdita liiketoimintaasi olemalla askeleen edellä kilpailijoitasi. Future Concepts viitoittaa tulevaisuutta ja hahmottaa huomispäivän kehityssuuntia tuomalla näkyväksi sen, millä ei ole vielä muotoa.

Käyttäjätarpeen tutkiminen

Hyvä muotoilu perustuu todellisten käyttäjätarpeiden tuntemiseen, ei arvailuihin. Tietämällä, mitä asiakkaasi oikeasti tarvitsevat, pystyt tarjoamaan heille toimivampia ja parempia tuotteita.

Ideointi ja konseptointi

Haluatko luoda kilpailuetua ja erottua kilpailijoista? Ennakkoluulottomilla ideoilla ja puntaroiduilla näkemyksillä varmistat sekä tuotteen toimivuuden että sen erottuvuuden.

Teollinen muotoilu

Vain hyvin muotoiltu tuote menestyy. Kasvata tuotteidesi kilpailukykyä paremmalla käytettävyydellä, puhuttelevalla erottuvuudella, kustannustehokkaamalla valmistuksella ja kohentuneella brändiarvolla.

Grafiikan ja käyttöliittymien suunnittelu

Tee käytettävyydestä menestystekijä! Harkittu käyttöliittymä viimeistelee tuotteesi ja takaa sen tarkoituksenmukaisen, tehokkaan ja miellyttävän käytön.

Tuotekehitys

Ketterä tuotekehitys tekee tuotteestasi paremman ja laadukkaaman esimerkiksi kehittämällä sen toiminnallisuutta, parantamalla käytettävyyttä tai helpottamalla huollettavuutta.

Tuotantoon saattaminen

Tehokas valmistettavuus on yksi hyvän muotoilun tunnusmerkeistä ja oleellinen tekijä menestyksekkäissä tuotteissa. Helpompi valmistus tai nopeampi kokoonpano kohentaa tuotteen katetta.

Palvelumuotoilu

Tarvelähtöisellä palvelumuotoilulla kasvatat asiakastyytyväisyyttä ja varmistat hyvän asiakaskokemuksen kaikissa tuotteen hankkimis- ja käyttövaiheissa.

Protostudio

Nykyaikaisista suunnittelumenetelmistä huolimatta fyysinen kappale kertoo usein enemmän kuin kuva tai 3D-malli. Hyvin varustetussa protostudiossamme voimme joustavasti ja kustannustehokkaasti toteuttaa näköis-, testi- ja hahmomallit. Teemme esimerkiksi täysikokoisia malleja veneistä ja työkoneiden ohjaamoista, kulutustuotteiden testimalleja sekä erilaisia hallintalaitekokonaisuuksia.

Asiakkaamme sanomaa

Toimme ensimmäisenä teollisen muotoilun betonialan koneisiin. Muotoilupalkinto ja myyntimenestystäkin on tullut. Muodonmuutos on luotettava kumppani.”

Lassi Järvinen / Tekninen johtaja / Elematic Technology

”Muodonmuutos ei pelkästään muotoile, vaan ajattelee myös, miten tuotteet toimivat. Työt viedään käytännönläheisesti maaliin saakka.”

Santtu Siivola / Suunnittelu- ja tuotekehityspäällikkö / Dinolift Oy

”Suurin asia on ollut yhdessä kasvaminen ja muotoiluevoluutio. Muodonmuutoksessa on osattu venyä myös uusille alueille.”

Pasi Julkunen / Head of Technlogy, Rock Drills / Sandvik Mining and Rock Technology

”Tuotteen myynti on hyvä mittari busineksessa. Silloin kun tuotetta myydään hyvin, myös muotoilu on onnistunut. Muodonmuutos muotoili yhden parhaiten myyvistä tuotteistamme.”

Marika Karppinen / Tuotepäällikkö / Sinituote Oy