Käytön sujuessa kuin itsestään on käyttöliittymän suunnittelu onnistunut

 Miten laiteen kytkimet, nappulat, vivut ja näissä olevat symbolit ohjaavat ymmärrettävästi käyttäjää toimimaan oikein? Mikäli olet itse törmännyt huonosti suunnitellun tuotteen surkeaan käyttöliittymään, tiedät kuinka turhauttavaa ja työsi tehokkuuden rapauttavaa tuollaisen laitteen käyttö voi olla.

Osaamisemme vuosikymmenten ajalta erilaisten koneiden ja laitteiden käyttöliittymien suunnittelusta on opettanut meille paljon siitä, miten ihminen luontaisesti havainnoi ympäristöään ja päättelee, miten hänen pitää kulloinkin toimia. Tähän tietoon perustuva helpon käytettävyyden tuote on käyttäjien keskuudessa hitti. Tuotteen käytettävyys voi olla erittäin merkittävä valintaperuste. Monet asiakkaat ymmärtävät tuotteen tehokkuuden olevan juuri kiinni käytettävyyden laadusta. Myös ergonomian vaatimukset ovat kovia, eikä työperäisiä rasitussairauksia haluta aiheuttaa.

Syvää tietoa teidän tuotteenne käytöstä

Syvin tuntuma juuri teidän tarpeeseenne saavutetaan käyttäjätarpeen tutkimus -palvelumme avulla. Tällöin tavoitteena on ymmärtää paremmin loppukäyttäjän työtä ja havainnoida kehityskohtia.