Muotoilutiimi

Christian Gschaider

toimitusjohtaja, muotoilija

+358 40 6800 575
christian.gschaider@muodonmuutos.com

CG esittää hyviä kysymyksiä sekä asiakkaille että omalle porukalle. Jos hyväksyy tosiasiat ja onnistuu silti vaihtamaan näkökulmaa, pääsee usein käsiksi olennaiseen. Muodonmuutoksessa työkulttuurina on tiedon jakaminen ja uusien näkemyksien tuottaminen, ja Christianin tehtävä on auttaa tiimin muotoilijoita ja asiakasta sujuvaan ja tulokselliseen työhön.

Työn ulkopuolella Christian on mm. pitkän linjan Vespa-harrastaja.

Petri Timonen

teollinen muotoilija

Petrillä on firman laajin kokemus erityisesti suojaimiin liittyvästä ergonomiasta. Pitkissä ja vaativissa projekteissa tarvitaan tunnollisuutta ja keskittymiskykyä, jota Petriltä löytyy. Yhtä lailla hänellä on kykyä kyseenalaistaa ja ajatella laatikon ulkopuolelta. Kun tapa visioida uutta yhdistyy mekaniikan ymmärrykseen, syntyy hyvin toteuttamiskelpoista ja linjakasta jälkeä.

Siviilissä Petriä kiinnostaa uusi tietotekniikka ja hän on mm. rakentanut omia 3D- tulostimia. Lisäksi hän rentoutuu keskittymällä tarkkuusammuntaan.

Janne Jaakkola

teollinen muotoilija

Janne on firman kokenein muotoilija ruiskuvalutuotteiden parissa, takana on satakunta tuotetta. Myös käyttöliittymäsuunnittelusta Jannella on vahvaa kokemusta. Viileän rauhallinen ja analyyttinen suhtautuminen erilaisten vaatimusten ristitulessa auttaa Jannea keskittymään olennaiseen. Keskittymiskyky tuottaa monesti myös aivan uusia oivalluksia.

Vapaa-ajalla Janne seikkailee suksilla, laudalla sekä kahdella pyörällä, moottorilla ja ilman.

Jaakko Saari

teollinen muotoilija

Jaakko löytää muotoilun mahdollisuudet ahtaistakin rajoituksista. Hän havainnollistaa muutamalla viivan vedolla asian ytimen ja uudet linjaukset. Jaakko on hämmästyttävä yhdistelmä luovaa muotoilijaa, joka samalla ottaa huomioon teol­lisen valmistuksen vaatimukset. Jaakko on toiminut mm. vaativissa työkoneprojekteissa, ohjaamosuunnittelussa sekä veneiden parissa.

Työajan ulkopuolella Jaakon kalenterin täyttävät lasten harrastukset sekä yksi enduro.

Vesa Korjus

teollinen muotoilija

Vesa on laaja-alaisesti kokenut tekijä muotoilun saralla. Vesa on toiminut niin luovan konseptisuunnittelun kuin pitkäjänteisyyttä vaativan muotoilun ja tuotantoon saattamisen parissa. Kokemusta löytyy sekä kuluttajatuotteista että ammattikäyttöön suunnatuista teollisuustuotteista. Määrätietoinen tapa työskennellä näkyy sekä työn jäljessä että aikataulussa pysymisenä.

Urheilijataustan omaava Vesa pysyy vauhdissa myös vapaalla, siitä pitävät huolen lapset ja monipuoliset liikuntaharrastukset

Jyri Honkanen

teollinen muotoilija

Firman tuoreimman muotoilijan taustat löytyvät pelimaailmasta. Jyrillä on kymmenen vuoden kokemus pelien kehityksen parista ja häntä voisi hyvällä syyllä kutsua firman diginatiiviksi. Laajaa kokemusta eri ohjelmista ja kykyä omaksua uusia 3D-ohjelmia on hyvä soveltaa konseptointiin, muotoiluun ja VR-kehitykseen.

Kuntoilun ohella digimaailma kuuluu myös Jyrin vapaa-aikaan mm. oman vauhtipelin suunnittelun parissa.