Silmä ja sen ilot

Miksi muotoilemme innolla? Mitä iloa siitä on kellekään? Teemme muotoilua siksi, että silmiimme sattuu rumat tuotteet. Sattuu kovaa. Emme kuitenkaan ole idealistisia hipstereitä. Ammattilaisena vaan kirpaisee, kun näemme täysin hyödyntämättömän voimavaran teidän bisneksessänne. Otetaan esimerkki: Joskus silmiin osuu kaivinkone tai kaksi. Joko naapurin tontilla tai työmaalla nimeltä Tampere. Koneet ovat lähtökohtaisesti kiinnostavia, joten niitä katselee mielellään. Mutta mieluummin sitä katselee hienoa konetta kuin rumaa. Jos ostaisi kaivinkoneen, ottaisi mieluummin sellaisen, joka näyttää tehokkaalta ja luotettavalta. 
Valmistatteko kaivinkoneita? Me muotoilemme teille sellaisen. Vakuuttavan näköisen.

Kuski on kaveri

No jos teillä olisi siisti kaivinkone, jota olisi kuitenkin hankala käyttää, olisiko sitten mukava tehdä töitä, päivästä toiseen? Ei olisi. Tulisi mieleen, että kunpa joku olisi suunnitellut tämän vehkeen niin, että sitä olisi helppo käyttää. Näkisi hyvin kauhaan ja siihen kuopalle missä kaivetaan. Olisi hiljainen ohjaamo ja ergonominen työasento. Joystick sopisi hyvin käteen eikä käytön opettelussa tarvisi lukea kovin paksua raamattua vieraalla kielellä. Joku vaan olisi piirtänyt namiskoiden viereen sellaiset symbolit, että joka jamppa tajuaisi, mistä se kauha kippaa. 
Me hoidamme myös nämä kuntoon.

Jälkipyykki

Nyt meillä on kaivinkone, joka on siisti, ja jota on tosi helppo käyttää. Mutta kun sitä pitää huoltaa, niin asentajalta menee naama nutturalle, koska huoltokohteet on siroteltu ympäri masiinaa. Koneen päälle ei ole kunnon rappusia ja ilmansuodattimelle pääsee vain, jos purkaa puolet katteista pois. 
Olisipa joku suunnitellut nämäkin. Me suunnittelemme.

Katsotaanpa viivan alle

Hei, meillä on kaikin puolin hieno ja toimiva kone, mutta se on niin kallis, että kellään ei ole varaa ostaa sitä. Miksi? Se on kallis, koska siinä on tolkuton määrä osia ja kokoonpano tehtaassa kestää lähes ikuisuuden. Kyllä yhden vielä kokoaa, mutta mitä sitten, kun niitä tehdään kymmeniä tai satoja? Kyllä maksaa. 
Voisiko joku ottaa huomioon vielä tämänkin? Me otamme.

Jos te valmistatte jotain tällaisia, soita meille

p. (03) 2227711