Industrial Designer Wanted Now!

Siis suomeksi haemme uutta muotoilijaa joukkoomme. Olemme erikoistuneet sellaisten tuotteiden muotoiluun, joilla on vahva funktio. Käyttötarkoituksen merkitys on erityinen työkoneissa, laitteissa ja muissa tarve-esineissä. Vaikka olemmekin näiden tuotteiden parissa parhaimmillamme, muotoilemme toki muutakin.

Näin se meillä menee

Meillä muotoilija vastaa sekä ideoinnista, että muotoilun viimeistelystä ja osien suunnittelusta tuotantokelpoisiksi saakka. Työskentelemme perinteisesti kynällä ja paperilla tai sitten modernisti padillä. Protostudiollamme tartumme kaikkiin materiaaleihin, mistä saamme helposti ja nopeasti idean esityskelpoiseen muotoon. Mallinnamme Creolla tai Solikalla ja rendaamme SW:n Visualizella tai Rhinolla. Käytämme myös Corelia, Illua ja Photaria.

Puurtamista ja porukkahenkeä

Olemme luotettavan muotoilutoimiston maineessa valmistavan teollisuuden silmissä. Meillä on tärkeää oma itsenäinen työskentely, mutta myös yhdessä pallottelu ja sparraus. Työkulttuuriimme kuuluu kaikkien kunnioittaminen, on kyseessä sitten viereisen penkin designeri, kumppanimme tai asiakkaamme.

Oletko sinä tällainen?

  • Sinulla on alan kokemusta.
  • Olet valmis työskentelemään pääsääntöisesti toimistollamme.
  • Kommunikointi sujuu suomeksi ja mielellään myös englanniksi.
  • Pidät etuoikeutena mahdollisuutta oppia työssä ja soveltaa oppimaasi asiakkaamme hyödyksi.
  • Olet sekä mielikuvituksellinen, että pitkäjänteinen. Meiltä visiot lähtevät maailmalle tuotantovalmiina tiedostoina.

Kolahtiko?

Olemme tiivis porukka, jossa kaikki painamme duunia. Hommaa tuntuu olevan ja toivomme löytävämme uuden vahvistuksen porukkaan. Olemme kuitenkin tarkkoja, huipputiimimme haluaa huippuvahvistuksen. Jos kiinnostuit ja haluat laittaa itsesi peliin, ota yhteyttä.

Christian Gschaider

toimitusjohtaja, muotoilija

+358 40 6800 575
christian.gschaider@muodonmuutos.com